Haarwerken & Pruiken

Specialisatie in maatwerk

Een haarwerk op maat is een uitstekende oplossing voor cosmetische en/of medische haarproblemen als vormen van kaalheid, alopecia en haaruitval als gevolg van chemotherapie of bestralingen. Voor elk haarprobleem is een maatwerk oplossing mogelijk. Door middel van het maken van een mal wordt het haarwerk geheel voor u op maat gemaakt, zodat het precies op uw eigen haar lijkt of in uw eigen haar verwerkt kan worden. Ieder gewenst model is mogelijk, bijvoorbeeld ook haarwerken met afrokrullen, alles is bespreekbaar.

Een haarwerk is gemaakt van echt haar of van synthetisch haar. Met het juiste haarwerk en kniptechniek sluit het haarwerk feilloos aan op uw eigen haar. U kunt gewoon onder de douche, sporten, zwemmen, kortom alles wat u gewend was om hiervoor ook te kunnen doen.

Liever geen haarwerk?

Wanneer u liever geen haarwerk wilt dragen, zijn er alternatieve mogelijkheden zoals hippe mutsjes, sjaals of haarbanden met haar, zo is er voor ieder persoon een oplossing. Graag adviseer ik u persoonlijk over alle mogelijkheden. Bij Pruik aan huis slaagt u altijd!

Meer informatie over Pruik aan Huis?

Hieronder vindt je meer informatie over:

wilt u een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.