Concepten

Pruik aan huis biedt u verscheidene concepten voor een pruik.

Pruik A concept

Deze pruik is vervaardigd uit stroken haar die ook wel wefts worden genoemd. Deze zijn elastisch met elkaar verweven en leveren daardoor een perfecte pasvorm op.

Pruik B concept

In deze pruik zijn de haren met de hand op een tulen basis geknoopt. De tulen basis is luchtdoorlatend. Het haarwerk draagt zeer prettig en luchtig en weegt slechts 40 gram (kort haar). U kunt hierdoor ook kiezen voor een dunne haarinplant. Het draagcomfort van dit haarwerk is zeer comfortabel en daarnaast ook zeer zacht.

Pruik C concept

Aan de bovenzijde zijn deze pruiken gemaakt van doorzichtig monogaas, dit is luchtdoorlatend en onzichtbaar. De achterzijde is vervaardigd van trenzen ook wel wefts genoemd, hetgeen ervoor zorgt dat de pasvorm exact op maat gemaakt kan worden. Dit haarwerk kan door deze methode zeer modieus en trendy gedragen worden. Het haarwerk heeft buitengewoon natuurlijke uitstraling en heeft een uiterst hoog draagcomfort en is, naast dit alles, vederlicht.

Pruik C+ concept

Is hetzelfde als C maar heeft een comfortabel extra beschermlaagje van zachte stof aan de binnenkant. De hoofdhuid wordt extra beschermd en kan tegelijkertijd doorademen. Door de versterkte binnenzijde en de verstelbare antislipvoorziening blijft de pasvorm ideaal. Dit haarwerk garandeert een zeer hoog draagcomfort en geeft een veilig gevoel.

Pruik D concept

Deze haarwerken zijn gemaakt van monofilament en zijn voorzien van een handgeknoopte boven en achterkant. Een zachte bevestiging op rekbare tule voor de achterkant van het haar maakt deze pruik compleet. Super licht, vanaf 40 gram (kort haar). Geïntegreerde extra vlakke omtrek in DERMAFIX® alsook in de nek. Van de voorzijde tot de achterzijde voorzien van fijn gaas waardoor een optimale pasvorm en een zeer natuurlijke overloop van de huid naar het haar ontstaat.

Terug naar overzicht

wilt u een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.