Kosten en garantie

vergoedingen

De kosten van een haarwerk zijn afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Ik informeer u graag over de mogelijke vergoedingen van zorgverzekeraars. Pruik aan huis heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Afhankelijk van de zorgverzekeraar kan ik voor u ook de declaratieafhandeling met uw zorgverzekeraar verzorgen.

Garantie

Pruik aan huis geeft zes maanden garantie op de geleverde pruiken en haarwerken, mits ongedragen en niet aangepast. Deze garantie is van toepassing op fabrieks- en materiaalfouten en niet juist uitgevoerde opdrachten, ter beoordeling van Pruik aan huis. De garantie gaat in op de datum van afname.

Klachtenregeling

Pruik aan huis zal er alles aan doen om uw klacht samen met u op te lossen. Wanneer de klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost of wanneer de klacht door Pruik aan huis wordt afgewezen, is het mogelijk met een klachtenprocedure de klacht neer te leggen bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SGC). Op uw verzoek overleggen we dan de door Pruik aan huis gehanteerde garantieregels.

Terug naar overzicht

wilt u een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.