Werkwijze

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek, in mijn eigen salon of bij u thuis, bespreken we de mogelijkheden en maken we een analyse van uw haarprobleem. Aan de hand van een foto van uw huidige haardracht en uw wensen op gebied van kleur, materiaal en model, gaan we vervolgens samen op zoek naar een passende oplossing die perfect aansluit bij uw gezicht.

Tijdens deze eerste afspraak neem ik ongeveer 10 haarwerkmodellen in diverse kleuren en modellen mee, waaruit u een eerste keuze kunt maken. Mocht u toch een ander model of een andere kleur wensen, dan kan ik u binnen enkele dagen een ander confectie haarwerk aanbieden. Een haarwerk op maat is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je specifieke wensen hebt waaraan het haarwerk moet voldoen, dan kan ik deze helemaal op maat voor je maken.

Levertijd en passen

Dit kost tijd, want de maaktijd voor een maatwerk haarwerk blijft zeer nauwkeurig ambachtelijk handwerk. De levertijd hiervan is ongeveer 13 weken. Bij confectie haarwerk is de levertijd enkele werkdagen.

Wanneer het gekozen haarwerk binnen is, maken we een afspraak om het te passen en in het gewenste model te brengen, totdat u helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Vervolgens geef ik u uitgebreid advies en informatie over onderhoud, reiniging en bijbehorende verzorgingsmiddelen. Nazorg op uw haarwerk is natuurlijk ook mogelijk, tegen vergoeding. Ik garandeer deskundig advies, hoge kwaliteit van de producten en uitstekende service tegen een eerlijke prijs.

Het kan ook zijn dat u alvast een haarwerk wil uitkiezen, maar dat u nog niet weet wanneer u dit precies nodig heeft. Dit is voor Pruik aan huis geen enkel probleem. Wij kunnen het door u gekozen model 6 tot 8 weken kosteloos voor u reserveren.

Terug naar overzicht

wilt u een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.