Pruik aan huis

Wie is Pruik aan huis?

pruik_aan_huis_03b.jpg

Pruik aan huis is gespecialiseerd in haarwerken en hoofdbedekkingen en heeft een oplossing voor elk haarprobleem. Dankzij de allernieuwste technieken op het gebied van haaraanvullingen, pruiken, haarwerk en permanente bevestigingen, kan ik u uitstekend adviseren en een oplossing op maat bieden voor elk haarprobleem. Pruik aan huis biedt een gratis service bij u aan huis, maar u bent natuurlijk ook welkom in mijn eigen salon. Ik werk alleen op afspraak.

Naast mijn specialisatie heb ik jarenlange ervaring in het kappersvak. Dus ook voor onderhoud van uw haarwerk en het knippen en kleuren van uw nieuwe haar kunt u bij mij terecht. Discretie is altijd gewaarborgd, daarom werk ik ook uitsluitend op afspraak.

Waarom Pruik aan huis?

  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • Eigen salon en ook service aan huis
  • Haarwerk van hoge kwaliteit
  • Privacy en discretie gewaarborgd
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • ANKO gecertificeerd

Maike van Grootel

pruik_aan_huis_maike_van_grootel.JPG

Met 25 jaar ervaring in het kappersvak ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd haarwerkspecialist op het gebied van haaruitval, haarwerken en hoofdbedekkingen.

Voor veel mensen met haarproblemen is het lastig om de stap naar een haarwerkspecialist te maken. Als haarwerkspecialist kun je echt iets toevoegen om de klant zijn of haar zelfvertrouwen terug te laten krijgen. Bovendien krijg ik veel voldoening bij het helpen van mensen met een haarprobleem, vandaar dat ik mijn eigen onderneming ben gestart onder de naam Pruik aan huis. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich heel erg op hun gemak voelen.

U bent welkom in mijn eigen salon aan huis. Ook kan ik, geheel kosteloos, bij u thuis langs komen of in een ander door u gewenst vertrouwde omgeving om u te informeren over de mogelijkheden die Pruik aan huis biedt. Uiteraard is een bezoek in het ziekenhuis ook mogelijk. Privacy is gewaarborgd en ik zal altijd discreet omgaan met uw persoonlijke omstandigheden. Mijn auto draagt daarom ook bewust geen reclame-uitingen. Voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact met mij opnemen via 06 – 191 702 67.

Uitzending RTL Lifestyle Experience
oktober 2015

wilt u een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.